Мисля, че изпреварващият ход на ПП да заявят, че няма да

...
Мисля, че изпреварващият ход на ПП да заявят, че няма да
Коментари Харесай

Ще се разберат ли ГЕРБ и ПП за експертен кабинет?

Мисля, че изпреварващият ход на Политическа партия да заявят, че няма да поддържат постоянно държавно управление беше доста добър, тъй като предопределиха и този на Демократична България. Сега в случай че решат Демократична България да се цепят, излиза, че предават четата и това ще разочарова техните гласоподаватели. Борисов се трансформира в Лили Иванова на българската политика - той е безконечен. Някои идват и си отиват, той остава и печели избори. Вероятността за съставяне на държавно управление е дребна. Вариант за експертен кабинет има - към евроатлантическите сили.

Това сподели за ''Твоят ден'' политологът Петър Чолаков.

По думите му едно такова държавно управление ще бъде продадено от " " като еманация на задкулиситето на хората на Сорос и Бил Гейтс. ''Ще бъде политическа неточност експертен кабинет сред и Политическа партия. Ако не се разточи процедурата за връчване на мандатите и не се сформира кабинет, ще вървим на избори и през лятото ", разяснява той. 

Политологът Георги Киряков Политическа партия желаят да се мине през две етапи на съглашение.

" Първо да е единомислещо гласоподаване в Народно събрание по общи тематики и по-късно да се мисли въз основата на признатите промени какво може да се случи. Борисов обаче желае първо болшинство, след това цели. Така върви към опцията за взрияване на болшинството. По-вероятно е да се стигне до нови избори, в сравнение с въз основата на някаква платформа да се направи държавно управление сред ГЕРБ- и ПП-ДБ. Все по-малко евентуална става тази опция с всеки минал ден. Така се върви към нови избори от позиция на това, че от 5 вота са спечелили 3, два пъти не съумяха да сформират кабинет ", уточни той.

Според него Политическа партия, в случай че не е в коалиция с Демократична България на локалните избори, евентуално няма да завоюва нито един огромен град. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР